Saturday, October 19, 2013

Wateringen eiland 3


De foto hierboven is in Wateringen gemaakt. Je ziet hier het trammetje wat door een groot gedeelte van Wateringen rijdt. Het is een mooie zonnige dag en dat geeft een extraatje aan de kleuren van de foto, in dit geval.


Bij de afbeelding hierboven heb ik alleen mijn lichaam gedraaid en toen gelijk weer een foto genomen. Ik fotografeerde dus tegen het licht in. Dit is iets wat je eigenlijk nooit moet doen. Je hebt kans dat er een witte vlek op de foto komt of dat je lens zelfs beschadigd, door de hitte van de zon.
Waarom doe je het dan? Nou, in dit geval kon het namelijk wel. De takken van de bomen boven in de foto, beschermde mijn camera. Zo viel het licht precies op de juiste plek.

Het plaatje hierboven is nog steeds een stukje van het
Wateringse eiland. Er ligt een mooie ronding in de foto, door de dijk. De dijk dient als een fietspad, dat kan je rechts in de afbeelding nog zien. Verder heeft dit plaatje een prachtige blauwe achtergrond en een mooie invallende zon, precies in de hoek.


Ja, dit is eigenlijk precies dezelfde plek, als de foto hiervoor. We zitten nu alleen wat dichterbij en fotograferen door het watervallende kunstwerk heen. Je kan op foto 3, het kunstwerk van een afstand zien.

No comments:

Post a Comment